Als je havo doet, dan kun je kiezen voor de talentstroom waar sport, bewegen en gezondheid in de breedste zin van het woord aan bod komen. In leerjaar 2 ligt de nadruk op het creëren van het vermogen om zelf de regie te voeren over de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Hoe ziet mijn leefstijl eruit? Voldoe ik aan alle normen die landelijk gesteld worden?
 

Voeding, bewegen en fitheidmetingen zullen in de vorm van praktijk en theorie aangeboden worden. Hierbij wordt ook verbinding gezocht met jouw omgeving.
 

In leerjaar 3 staat het ontwikkelen en/of versterken van je persoonlijke sportidentiteit centraal. Dat wil zeggen dat je jezelf bewust wordt van wat jij leuk vindt en welke rol sport in de toekomst zal innemen in jouw leven. Dit doen we zowel door het ervaren van nog niet bekende soorten sport als door het doen van de dingen die je al leuk vindt. Organiseren, coachen en sportactiviteiten worden in praktijkvorm aangeboden. Ook hier wordt weer de connectie gezocht met de omgeving.
 

 

 

Schoolgids

Bekijk onze schoolgids hier en blader er digitaal doorheen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

 

Jaaragenda

Bekijk hier de complete jaaragenda.

 

Ga naar boven